Home » ZPRÁVY » KRIMI » Policie pátrá po jednašedesátiletém muži z Itálie

Policie pátrá po jednašedesátiletém muži z Itálie

Od úterního odpoledne PČR pátrá po italském státním příslušníkovi trvale žijícím ve Zlíně. Pietro Altemani odjel ze svého bydliště ve Zlíně na Tyršově nábřeží zřejmě 2.11.2015, kdy ho naposledy viděla žena, která mu byt pronajímá. Oznámení o jeho pohřešování jsme přijali od devětatřicetileté ženy z Hodonínska, která bydlí a pracuje ve Zlíně. V úterý ráno jí řekl její italský známý, že si na sociální síti přečetl vzkaz od jejich společného kamaráda, Pietra Altemaniho, v němž se loučí se všemi svými přáteli i rodinou. Důvodem je zklamání po rozchodu s přítelkyní.

Jednašedesátiletý muž je vysoký asi 165-168 cm, má hnědé oči, krátké prošedivělé vlasy s pleší a prošedivělé vousy. Ze svého bydliště odjel zřejmě osobním autem Ford Focus stříbrné barvy, státní poznávací značky 3Z5 0470.

Policisté prověřili kromě místa jeho bydliště také všechna ostatní místa, kde by se muž podle tvrzení svých kamarádů mohl zdržovat, ovšem bezvýsledně. Pokud někdo v uplynulých dvou dnech spatřil muže na fotografii či jeho vozidlo a mohl tak pomoci s jeho nalezením, ať se ozve na linku 158 nebo přímo na linku Služby kriminální policie a vyšetřování ve Zlíně: 974 666 338.

Altemani

 

tz.
nprap. Monika Kozumplíková

 

,
F