Home » ZPRÁVY » SPORT » Borci z áčka doma nedokázali naplno bodovat

Borci z áčka doma nedokázali naplno bodovat

Opět jsme doma nedokázali naplno bodovat. Houževnatý soupeř přijel bodovat.

Od začátku utkání jsme byli na míči. Hra na umělém povrchu nám vyhovovala víc než soupeři. Již ve druhé minutě utkání Trochta zlikvidoval dvě naše tutovky. O chvíli později neproměnil akci po pravé straně David Červenka. Ve 23. minutě se nádherně uvolnil opět David Červenka, jeho střelu vytáhl Trochta na roh. Po rohu Trochta opět čaroval a na brankové čáře zastavil dvě po sobě jdoucí hlavičky nejprve vyrazil hlavu Coufalíka a v zápětí kryl i pokus Ondry Červenky. Z protiútoku si soupeř vytvořil jediný náznak šance. Ovšem míč mířící do vápna uklidil do bezpečí vracející se Coufalík. V první půli jsme šance nevyužili.

Do druhé půle jsme vstoupili podobně jako na začátku utkání. Ve 49. minutě byl Trochta již překonaný, Ondřej Červenka bohužel z metru nastřelil hráče na brankové čáře. O dvě minuty později vyslal Bernátek krásnou přihrávkou za obranu Davida Červenku do samostatného nájezdu, ten trestuhodně minul branku. A tak po 6ti tutovkách přišel trest. Z ojedinělého rohového kopu soupeř udeřil. Nepokrytý hráč na zadní tyči vstřelil úvodní branku v zápase. Šanci na vyrovnání měl opět David, ale na přední tyči po centru Lišky míč patičkou netrefil ideálně. V 86. minutě si vypracoval soupeř vyloženou šanci. Po rychlém protiútoku se objevil před Kořenkem útočník Bystřice, naštěstí nedal. V závěru jsme hráli na riziko a vyplatilo se. Rohový kop v 89. minutě proměnil Bernátek a vyrovnal na 1:1. Šlo se tedy do penalt. Penalty jsme využili a získali tedy dva body.

Penalty: Talaš, Polách, Červenka O. (nedal), Bernátek, Červenka D.

Branky: Bernátek

Sestava: Kořenek Jakub, Pešek, Talaš, Coufalík, Kořenek Jan, Liška, Červenka O., Polách, Bartek, Bernátek, Červenka D.

Hodnocení trenéra: „Už mě nebaví pořád říkat, jak jsme v domácích zápasech lepší, a nevyhráváme! Pokud si v zápase vytvoříme 6 vyložených tutovek a soupeř jednu tak by měl být výsledek jiný než 1:1 se štěstím!! Po zápase to ze mě muselo jít ven, opakuje se to stále dokola. Borci by měli chodit na hřiště vyhrávat, ne si zahrát. V zápasech držíme míč, kombinujeme, vytváříme si obrovské šance, ale na výsledku to není vidět. Některým borcům asi stačí hrát střed tabulky, ale mně ne. Máme daleko na víc. Jsme charita a doma body nepochopitelně rozdáváme.! Je to jen o hlavě. V dalších zápasech musíme být daleko agresivnější a důraznější před bránou soupeře!!“

áč

Autor: FK Luhačovice

, , ,
F