Home » ZPRÁVY » LÁZNĚ LUHAČOVICE » Do Luhačovic stále láká Vincentka a Jurkovič

Do Luhačovic stále láká Vincentka a Jurkovič

1

Jedny z nejatraktivnějších lázní v ČR jsou moravské Lázně Luhačovice. K nejoblíbenějším pobytům se v nich se řadí prodloužené wellness víkendy, relaxační pobyty, týdenní pro seniory, ale i klasické léčebné pobyty. Na lázeňské pobyty je nejoblíbenější čtyřhvězdičkový Jurkovičův dům. Na wellness pobyty zas hotel Alexandria****, který nabízí komfortní pokoje, reprezentační prostory, atraktivní balíčky, profesionální servis a špičkovou gastronomii – vše pod jednou střechou. Dále má wi-fi připojení, bazén, saunový svět, fitness centrum, lázeňské a wellness procedury. K dispozici jsou Francouzská restaurace a Nightclub s kapacitou až 80 osob.

Lázně Luhačovice připravili na podzimní období atraktivní akční balíčky. Patří mezi ně například Babí léto v Alexandrii, Wellness víkend pro novomanžele, Podzimní wellness v Alexandrii a Lázeňský pobyt pro zdraví.

Pokud máte problémy se zády, nebo jiné onemocnění, které vám brání naplno si užívat života, je pro vás jako stvořený balíček Lázeňský pobyt pro zdraví. Lékař vám zde předepíše léčebné procedury na vaše zdravotní problémy a tento pobyt si můžete vychutnat v hotelech Palace a Morava. V nabídce jsou pobyty na 3 a 7 nocí. Balíček služeb na 7 nocí zahrnuje 7-krát ubytování s plnou penzí, denně pitné kúry léčivých minerálních vod, konzultaci s lékařem a předpis procedur, 6 malých a 6 velkých lázeňských procedur. Jako bonus získáte 5 inhalací minerální vody pro regeneraci dýchacích cest. Pro hosty, kteří budou ubytováni v hotelu Palace je navíc vstup do bazénu ve vyhrazeném čase. Cena ve dvoulůžkovém pokoji v hotelu Palace na 7 nocí je 8176 Kč (302 eur), v hotelu Morava 7000 Kč (259 Eur).

V Luhačovicích se dá příjemně strávit den procházkami, posezením v obnoveném lázeňském parku, ochutnáváním zdejších světoznámých minerálních vod na čele s Vincentkou a obdivováním pohádkově krásných staveb ve stylu lidové secese, které tu po sobě zanechal nejvýznamnější slovenský architekt Dušan Jurkovič. Světoznámou Vincentku – minerální vodu z přírodního léčivého zdroje vyvěrající v Lázních Luhačovice, si mohou návštěvníci popíjet při původním prameni Vincentka. Mohou si ji však odnést i jako suvenýr v lahvích z pramene Nová Vincentka. Prodává se i v nosních sprejových aplikátorech a jako koncentrát na výplach dutin, je přidávána do zubních past, pastilek, sirupů, hydratačních krémů a sprejů Vincentka.

tz.

 

F