Home » ZPRÁVY » SPORT » FC Slušovice vs. FK Luhačovice 3:4

FC Slušovice vs. FK Luhačovice 3:4

Druhé venkovní utkání proběhlo v sobotu 15. 8. 2015 a přineslo opět penaltový rozstřel.

První desetiminutovka patřila domácím a již v osmé minutě vstřelili úvodní branku utkání. Po krásné střele Dobeše. To bylo ovšem ze strany domácích na dlouho vše. Převzali jsme taktovku my. Kombinační a agresivní hrou jsme nutili soupeře k chybám. Do šancí se dostával především David Červenka a Marek Polách. Oba borci se za svou snahu dočkali branky. Nejprve udeřil David, kdy na pravé straně udělal kličku obránci a levačkou z úhlu překonal brankáře. O tři minuty později se trefil Marek, který naopak z druhé strany překonal gólmana Slušovic. Další tři brejkové situace jsme nedohráli přesně. Ve 26. Minutě trefil kapitán Ondra Červenka břevno, míč se bohužel z brankové čáry odrazil ven. Převahu v prvním poločase jsme tak nedokázali zúročit víc.

Druhá půle už byla vyrovnaná, soupeř nás nejprve zatlačil a zahrozil po dvou centrech do vápna. Poté unikl náš Polách, jebo střelu ze strany brankář vyrazil k Liškovi, ten mířil nad. V 56. Minutě Slušovice vyrovnali. Lošťák se protáhl po pravé straně, naservíroval míč před bránu. Kuchař první střelu vyrazil, na dorážku už nedosáhl. O 10. Minut později jsme šli opět po rohu do vedení. Bernátek propadlý míč pohotově usměrnil do sítě. Tlak domácích sílil a bylo vidět, že prohrát nechtějí. Odměna za snahu přišla v 87. minutě. Po rohu se dostal míč ke střídanícímu Buršovi, ten přihrál před bránu na nabíhající útočníky a bylo srovnáno. Šlo se tak opět do penaltového rozstřelu, naši borci všechny proměnili a tak vezeme 2 body.

Branky: Červenka D., Polách, Bernátek. Penalty: Polách, Červenka B., Zámorský, Kořenek, Červenka D.

Sestava: Kuchař, Pešek, Coufalík, Zámorský, Červenka B., Červenka O., Liška (75. Ševčík), Polách, Červenka D., Bernátek (84. Daňo)

Hodnocení trenéra: „Zápas pro diváky to byl výborný. Padlo hodně branek, bylo vidět pěkné kombinace i nasazení. Bohužel pro trenéry to bylo na infarkt. A za sebe můžu říct, že jsem zklamaný. Hra dvou rozdílných poločasů mého mužstva mě zaráží. Po tlaku v první půli jsme nedokázali odskočit o dvě branky. Musím ocenit soupeřovo odhodlání a bojovnost, tím zvládli druhou půli vyrovnat. Ztráta výhry v posledních minutách zápasu je vždy krutá.“

IMG_7769

Autor: FK Luhačovice

 

, ,
F