Home » ZPRÁVY » KRIMI » Pátráme po svědcích dvou dopravních nehod

Pátráme po svědcích dvou dopravních nehod

IMG_2781

V sobotu 20. června kolem třetí hodiny odpoledne na benzinové čerpací stanici Shell ve Zlíně – Loukách narazil při couvání neznámý řidič Citroenu Berlingo do stojící Škody Octavia. Po nárazu vystoupil z vozu, zkontroloval poškození obou aut a od nehody ujel, aniž by ji oznámil Policii České republiky. Citroen měl bílou nebo stříbrnou barvu a netypicky černou kapotu a přední nárazník, řidičem byl muž. Nárazem vznikla čtyřiatřicetileté řidičce Škody Octavia škoda asi pět tisíc korun.

Druhá nehoda se stala ve čtvrtek 2. července ve tři hodiny odpoledne v Luhačovicích u vilky Adria na ulici Zatloukalova. Čtyřiapadesátiletá cyklistka jela na bílo zeleném jízdním kole z kopce od ulice Rumunská po ulici Zatloukalova. Po projetí zatáčky vlevo přehlédla chodce, který zrovna přecházel vozovku, a narazila do něj řídítkem. Po nárazu upadla na vozovku a způsobila si lehké zranění končetin. Dechová zkouška provedená policisty u cyklistky po nehodě byla negativní. Chodec odešel ještě před jejich příjezdem. Jednalo se o štíhlého muže ve věku asi 50 – 55 let.

Žádáme jakékoli svědky obou dopravních nehod, aby se přihlásili buď na lince 158, nebo na telefonním čísle Dopravního inspektorátu ve Zlíně 974 666 581.

nprap. Monika Kozumplíková

 

, ,
F