Home » ZPRÁVY » SPORT » SK Vizovice – FK Luhačovice 2:1

SK Vizovice – FK Luhačovice 2:1

IMG_8982

Utkání nepřineslo mnoho pohledných akcí. Domácí nakopávali míče a snažili se tím překvapit obranu. Hosté z Luhačovic nedokázali nic vymyslet a spíše se trápili než hráli fotbal. V prvním poločase si domácí vytvořili jednu vyloženou šanci. Kdy po autovém vhazování se objevil hráč Vizovic sám před Kořenkem.

Ten jeho pokus bravurně zneškodnil. Luhačovice drželi více míč, ovšem hrozili spíše z rohových kopů. Po jednom z nich zakončoval již v 6. minutě sám Bernátek, ale trestuhodně netrefil branku. Luhačovice měli ještě dva závary, kdy domácí padali do střel. Nejprve Kalusův pokus a následně zablokovali v pokutovém území i střelu Lišky. Druhý poločas byl ve stejném důchu. Domácí bez kombinace kopali dlouhé míče dopředu, Luhačovice marně hledali recept na bojovnou obranu.

Vše podstatné se oderhálo v závěru utkání. V 83. minutě vybojoval míč Kalus, přihrál do starny nabíhajícímu Davidovi Červenkovi, ten nádherným centrem našel samotného Bernátka, který hlavou míč usměrnil za záda domácího borce. Domácí vše vrhli do útoku. Vybojovali v 88. minutě prímý kop z boku. Hosté nepochopitelně nechali hlavičkovat domácí na zadní tyči, Kořenek dokázal míč jen tečovat před prázdnou bránu, kde pohodlně domácí zasunuli míč do brány. Následovali pokutové kopy. S těmi si poradili domácí lépe, když jejich brankář chytl hned dva pokusy. 2 body tedy zůstaly doma.

 

Branky: Bernátek

Sestava Luhačovice: Kořenek Jakub, Červenka D., Červenka O. „K“, Coufalík, Bernátek, Pešek, Kořenek Jan, Kalus, Liška (55. Indra), Heger, Polách M.(75. Zámorský)

Sestava Vizovice: Pavelka, Štěpaník, Adamuška, Dvořák „K“, Kolařík, Polách D., Bielik, Krejčí, Foltýn, Polách O., Sviečka

Hodnocení Tr. FKL: Byl to náš nejhorší výkon jara. Nedokázali jsme se prezentovat hrou, kterou předvádíme doma. Nabádal jsem kluky ať nesklouzneme ke hře soupeře a přesně to se stalo. Byli jsme netrpělivý a bez myšlenky. Vytvořili jsme si snad jen 2 vyložené příležitosti. Trapný výkon jsme podtrhli nekoncentrací v závěru. Vizovice bojovali do konce a vyplatilo se jim to.

 

Autor: Jan Jelínek

,
F