Home » ZPRÁVY » SPORT » Fotbal: Příluky B – Luhačovice B 0:4

Fotbal: Příluky B – Luhačovice B 0:4

LuhaB

Za krásného slunečného počasí odjížděla 16. 5. 2015 rezerva Luhačovic do Příluk, kde je čekalo místní béčko. Jeden z mála soupeřů, který se v III. B třídě prezentuje kombinačním fotbalem byl nejméně jeden poločas důstojným soupeřem.

V první půli převaha Luhačovic byla jen mírná a první branka padla po několikátém průniku Zámorského, který našel přihrávkou pod sebe Bartoše a ten se z blízky nemýlil. V druhé půli se snažily Příluky dostat do hry, ale výsledkem bylo pouze navýšení skóre pro Luhačovice.

Z útoku Příluk se stal po výkopu Coufalíka brejk, Šerý výborně udržel míč a naservíroval jej před prázdnou bránu Bartošovi, který zvyšoval na 2:0. To dodalo Luhačovicím klid do kopaček a dařilo se jim držet míč a vytvářet si další šance. Mnoho centrů proletělo pokutovým územím Příluk a po jednom se míč vrátil do skrumáže před Daniela Slezáka, který na dvakrát uklidil míč do sítě – 3:0. V poslední minutě ještě stihl završit hattrick Bartoš, když si naběhl na centr Knota a hlavou lehce tečoval míč za záda brankáře Příluk.

 

Branky: 3x Bartoš, Slezák

Sestava: Coufalík – Svoboda, Rejda, Kuchař, Knot – Zámorský, Červenka Z., Bartoš, Slezák, Ďurďa – Smištík

Střídali: Suchý P., Šerý

Foto: FK Luhačovice

 

,
F