Home » ZPRÁVY » SPORT » FK Luhačovice B – Štítná n. Vl. B 7:0 (3:0)

FK Luhačovice B – Štítná n. Vl. B 7:0 (3:0)

xbeckojaro.jpg.pagespeed.ic.NZZHS8DL2o

Pouze Trnava, Jestřabí a Vlachovice dokázali na hřišti Luhačovic vstřelit gól, ale rezerva Štítné nad Vláří se k nim po sobotě nepřidá. Na umělém povrchu Luhačovice opět držely míč kombinační hrou a o první zásah se postaral rychlonohý záložník Svoboda.

U druhého gólu byl pět Svoboda, když si vzal na starost exekuci přímého kopu. Jeho střelu ještě brankář Hnilo vyrazil, ale na dorážku Zdeňka Červenky již neměl. Standardně výborný výkon do poločasu ještě potvrdil Svoboda svým druhým gólem. V první půli ještě hosté hrozili z brejkových situací, ani jednu však nevyužili a tak se po změně stran ze zápasu vyvinula jednostranná záležitost. Béčko Luhačovic věnuje hodně času nácviku standardních situací a v zápasech to nese ovoce.

Na 4:0 zvyšoval po centrovaném přímém kopu hlavu Zdeněk Červenka a hattrick dovršil také po rohovém kopu. A to vše z pozice středního obránce! Druhý poločas se také nesl ve znamení mladých pušek, které oživily hru ze střídačky. Nejprve se prosadil Jakub Kunc a na konečných 7:0 upravoval Lukáš Ďurďa hlavou také po volném přímém kopu. Luhačovice na jaře ještě neinkasovaly a udržují si vedoucí pozici v B skupině III. Třídy.

 

Branky: Červenka Z. 3x, Svoboda 2x, Kunc, Ďurďa

Sestava: Coufalík, Knot, Červenka Z., Kuchař, Mejzlík, Indra, Bartoš, Zámorský, Svoboda, Slezák, Smištík

Střídal: Kunc, Zezulka, Ďurďa

 

Foto: FK Luhačovice
Autor: Filip Bartoš

 

, ,
F