Home » ZPRÁVY » KULTURA » Resort Luhačovice získal cenu za propagaci Luhačovicka

Resort Luhačovice získal cenu za propagaci Luhačovicka

Cenu za druhé místo v kategorii Nejlepší jednotná kampaň včera na Velké ceně cestovního ruchu přebrali zástupci Resortu Luhačovice z rukou ministryně Karly Šlechtové. Porota ocenila především oživení značky mladistvým vizuálem a přizpůsobení propagace Luhačovic také mladším cílovým skupinám.

Velkou cenu cestovního ruchu již po osmé vyhlašují Veletrhy Brno a C. O. T. media. Cílem je soutěže je mapovat kvalitní počiny v cestovním ruchu a přispět tak ke zlepšování kvality v oboru, který má výrazný vliv na ekonomiku. Slavnostní vyhlašování osmého ročníku soutěže proběhlo včera na veletrhu Go & Regiontour na brněnském výstavišti. Resort Luhačovice si odnesl stříbro v kategorii Nejlepší jednotná kampaň, a to za kampaň Resort Luhačovice – Místa zážitků.

„Ocenění za propagaci Luhačovic je pro nás velkým uznáním práce, které se věnujeme. Porota ocenila jednak kvalitní zpracování a jednak také to, že se snažíme přiblížit Luhačovice i mladší klientele. Oslovení nových cílových skupin totiž chápeme jako nezbytné doplnění stávající dobře nastavené tradiční lázeňské destinace. Nechceme tedy konkurovat lázeňskému charakteru Luhačovic, ale naopak všechny jeho přednosti doplnit o sportovní a gastronomické zážitky, které osloví všechny generace,“ komentuje ocenění marketingová manažerka Resortu Luhačovice Lenka Blažková. Doplňuje také, že ji těší, že v kategorii zvítězila Centrála cestovního ruchu Východní Moravy. „Ocenění pro Centrálu a Lázně dokazuje, že Luhačovice i celý Zlínský kraj jsou silnými hráči na poli cestovního ruchu. V Resortu věříme, že díky spolupráci mezi aktéry cestovního ruchu, dokážeme z Luhačovicka udělat moderní destinaci evropských rozměrů, “ dodává.

Cenu v kategorii Nejlepší jednotná kampaň předala ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová. Dalšími předávajícími byli první náměstkyně ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová, generální ředitelka agentury CzechTourism Monika Palatková, předseda Sdružení lázeňských míst ČR a karlovarský primátor Petr Kulhánek, předseda Asociace cestovních kanceláří ČR Viliam Sivek a prezident Asociace českých cestovních kanceláří a agentur Roman Škrabánek.

tz.
Mgr. Lenka Blažková
Foto: Zlínský kraj  -Ludvík Valouch

Foto Zlínský kraj Ludvík Valouch

 

 

 

F