Home » ZPRÁVY » CHARITA LUHAČOVICE » Benefiční koncert pro Charitu Luhačovice – hudební tečka za Vánočním jarmarkem před radnicí

Benefiční koncert pro Charitu Luhačovice – hudební tečka za Vánočním jarmarkem před radnicí

Benefiční koncert 2014

Vánoce jsou za dveřmi a atmosféra adventu zaplaví Luhačovice v pátek 5. 12. 2014, kdy se po celodenním řemeslném jarmarku s bohatým doprovodným programem rozsvítí vánoční strom na náměstí. Benefiční koncert pro Charitu Luhačovice bude jeho závěrečnou hudební tečkou, kterou si bude možné vychutnat ve večerních hodinách v kostele svaté Rodiny v Luhačovicích.

Předvánoční čas je nejen časem přípravy na Vánoce, ale také časem štědrosti a benefice. Proto přijměte naše pozvání na benefiční akce s možností dobrovolného příspěvku, kde je možné podpořit další činnost Charity Svaté rodiny Luhačovice.

Galerie Elektra ve svém přízemním salonku (vedle restaurace) otevírá vánoční výstavu „Poetika a vůně adventu“. Tato výstava o zvykoslovných předmětech, tradicích adventu a betlémech bude otevřena od 1. 12. 2014 a potrvá do 11. 1. 2015.

Dále budeme mít možnost navštívit stánek s rukodělnými výrobky z dílny denního stacionáře na Vánočním řemeslném jarmarku před radnicí.

V kostele sv. Rodiny vystoupí od 18:30 žáci a pedagogové Základní umělecké školy Luhačovice a smíšený pěvecký sbor Leoše Janáčka, kteří zahrají a zazpívají na 7. Benefičním koncertu pro Charitu Luhačovice. Výtěžek z koncertu bude použit na nákup nové automatické pračky pro potřeby charitní pečovatelské služby, která zajišťuje péči o seniory a zdravotně postižené.

Přijďte se naladit na dobu adventní a nadcházející vánoční čas.

 

tz.
Mgr. Anna Martincová

,
F