Home » ZPRÁVY » HZS » HZS - Slavičínsko » Dvě dopravní nehody ve Slavičíně

Dvě dopravní nehody ve Slavičíně

V sobotu v  15:53 hod. vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Slavičín k dopravní nehodě v místní části Hrádek na Vlárské dráze. Událost se naštěstí obešla bez zranění, hasiči na místě provedli protipožární zabezpečení vozu a pomocí sorbentů uklidili únik provozních kapalin. Po zadokumentování nehody a naložení vozu na odtahovku odjeli v 17:09 hod. hasiči zpět na svou základnu.

V průběhu návratu byla jednotka znovu povolána, a to k další dopravní nehodě osobního automobilu se zraněním řidiče, tentokrát za Slavičínem směr Štítná nad Vláří. Jednalo se o vozidlo Audi A3, které po nehodě blokovalo jeden jzdní pruh. V době příjezdu byl zraněný řidič v péči lékaře, a po ošetření byl zdravotnickou záchrannou službou odvezen do nemocnice.

Nehoda se nacházela na nepřehledném úseku, na místo proto byla vyslána posilová jednotka dobrovolných hasičů ze Slavičína, která pomohla s řízením dopravy.

Po zabezpečení vozidla proti vzniku požáru hasiči uklidili uniklé provozní kapaliny, a po ukončení šetření místa nehody Policií ČR bylo vozidlo naloženo na odtahovou službu. Hasiči následně uklidili vozovku, a v 21:15 hod. se vrátili na základnu.

p21006-2

 

p21008-2

 

kpt. Pavel Řezníček, Ing.

Foto z místa: HZS Zlínského kraje

 

Reklama

slavnet-letáček-2012

,
F