Home » ZPRÁVY » KRIMI » Kdo přepadl benzinku?

Kdo přepadl benzinku?

Policisté intenzivně pátrají po pachateli loupežného přepadení, k němuž došlo v pondělí 24. ledna v 14:27 na čerpací stanici v Bojkovicích v ulici Nádražní. Mladý muž přišel do prodejny a zamířil za ženou za pultem. V ruce držel nůž a požadoval vydání peněz. Zaměstnankyně čerpací stanice mu peníze odmítla vydat. To lupič nečekal a vykřikl: „Dej mi aspoň dva tácy, jsu ve sračkách!“ Přepadené ženě se podařilo lupiče oběhnout a utekla z prodejny pryč. Pachatel nic z prodejny nevzal, vyběhl ze dveří a začal utíkat směrem k centru Bojkovic. Přepadená žena vyvázla naštěstí bez zranění! Když viděla, že lupič je pryč, vrátila se do prodejny a loupež oznámila.

Na místo ihned vyjeli bojkovičtí policisté, kteří po zjištění prvotních informací začali pátrat v Bojkovicích a okolí. Pachatele se prozatím dopadnout nepodařilo. Jedná se o muže ve věku od 20 do 25 let štíhlé postavy a nazrzlých vlasů. Byl oblečen do béžové plátěné bundy či mikiny s kapucí, kterou měl nataženou přes hlavu. Na nohou měl oblečeny modré rifle. Na očích měl nasazeny černé sluneční brýle a na rukou černé rukavice bez zakončení na prstech. Čepel nože, který při loupeži použil, měřila okolo 15 cm. Pokud by se našel kdokoliv, kdo by měl informace k totožnosti pachatele a jeho pohybu, ať tyto informace neprodleně sdělí na kterémkoliv policejním oddělení nebo na lince 158. Za spáchání tohoto trestného činu loupeže ze zákona hrozí až deset let vězení.

Vedení společnosti provozující čerpací stanici vypsalo odměnu deset tisíc korun tomu, kdo přinese informace prokazatelně vedoucí k dopadení pachatele.

3-loupez-benzina-Bojkovice

Foto: PČR

tz. por. Mgr. Aleš Mergental

F