Home » ZPRÁVY » SPORT » FK Luhačovice vs. SK Baťov 2:0

FK Luhačovice vs. SK Baťov 2:0

Od první minuty jsme byli aktivnějším týmem. Soupeře jsme dostali pod tlak.

A v 8. minutě jsme mohli jít do vedení. David Červenka trefil pouze tyč a dorážku Štěpána Červenky brankář kryl. Soupeř se dostal do jedné slibné příležitosti. Po rychlé kombinaci se z dálky pokusil lobovat brankáře Kořenka, přeloboval však i branku. V 11. minutě jsme už míč do sítě dostali. David Červenka přesprintoval obranu a střelou nad padajícího brankáře otevřel skóre. Do 30. minuty jsme prakticky byli na hřišti jen my. Soupeř spíše nakopavál a byl nepřesný. Do dvou vyložených šancí se dostal Bernátek, ovšem tutovky neproměnil. Z přímého kopu zahrozil Polách, trefil však pouze břevno. Druhá gólová akce přišla ve 21. minutě, po lajně se protáhl Kořenek, nastřelil břevno. Odražený míč si našel Štěpán Červenka a střelou od tyče do brankáře a do sítě zvýšil na 2:0. Ve 30. miutě se hra vyrovnala, soupeř se nadechl k tlaku. Většinou však jejich snaha končila před pokutovým územím.

Do druhé půle jsme vletěli jako uragán. Za 4 minuty jsme si vypracovali 3 vyložené příležitosti. Bohužel míč do sítě jsme nedostali.  Kořenek kryl dalekonostnou střelu Žáčka. Největší nebezpečí od soupeře přicházelo ze standardních situací. Gól však nepadl. 3 body tak zaslouženě zůstávají doma.

 

FKL vs. SK Baťov 2:0 (2:0)

Branky: David Červenka, Štěpán Červenka

Sestava: Kořenek Jakub, Suchý, Kořenek Jan, Červenka B., Bartek, Červenka Š. (89. Kubala), Popelka, Červenka O., Polách, Bernátek (83. Liška), Červenka D.

IMG_8982

„Myslím, že zápas jsme měli pod kontrolou. Vypracovali jsme si mnoho vyložených příležitostí. Musíme být produktivnější, takhle dáváme zbytečně soupeři šanci utkání zdramatizovat. Dnes jsme měli 100%ních šancí na dva zápasy! Kluci utkání odmakali, ale v některých situacích působíme až moc lehkovážně. Nesmíme polevit, jinak přijde trest,“ dodal trenér Jelínek.

Autor: FK Luhačovice

 

 

, ,
F