Home » ZPRÁVY » MĚSTO LUHAČOVICE » Do sbírky vyhlášené Luhačovicemi už přispěla řada lidí

Do sbírky vyhlášené Luhačovicemi už přispěla řada lidí

 

Ničivá bouře, která v noci 24. na 25. června poškodila v Luhačovicích desítky domů a polámala stovky stromů, vyvolala vlnu solidarity a pomoci druhým. Řada lidí tak už podpořila odstraňování následků živelné pohromy také zasláním prostředků na účet sbírky, kterou město Luhačovice vyhlásilo ve spolupráci s dobročinnou organizací Korunka pomáhá.  Lidé mohou přispívat na transparentní účet, z něhož pak buď město samo prostředky na potřebná místa rozdělí, případně mohou lidé při zaslání finančního příspěvku doplnit do poznámky, na co konkrétně má částka od nich jít.

 

Číslo účtu: 2801896248/2010

variabilní symbol: 2021

 

Město chce vyhovět také dalším dárcům, kteří chtějí směřovat finanční pomoc pro Luhačovice jiným způsobem. Opakovaně se ozývají firmy i fyzické osoby, které chtějí přispět na obnovu města přes darovací smlouvu. V případě zájmu o podporu touto formu je k dispozici finanční odbor Městského úřadu Luhačovice.

 

Kontakt:

Ing. Vendula Personová tel.č.: 778 405 728,

e-mail: personovav@luhacovice.eu

 

„Moc nás těší, že na sbírku vyhlášenou městem ve spolupráci už přispěla řada lidí. Budeme velice rádi za jakoukoliv další podporu, která pomůže v řešení následků ničivé živelné smršti. Ať už lidé přispějí na obnovu města jakoukoliv formou, chtěl bych moc všem poděkovat,“ uzavřel starosta Ležák.

bouřka luhačovice

tz.
Foto: Město Luhačovice

 

 

 

, , ,
F