Home » ZPRÁVY » MĚSTO LUHAČOVICE » Luhačovice pokračují v nové identitě a spustily moderní web

Luhačovice pokračují v nové identitě a spustily moderní web

Město Luhačovice od dnešního dne komunikuje s veřejností přes nový internetový portál na adrese www.luhacovice.eu , kde lidé naleznou v moderní atraktivní formě veškeré potřebné informace. Právě spuštěný oficiální web města přiblížil starosta Marian Ležák.

„Naše nové stránky jsme tvořili tak, aby byly atraktivním a velmi příjemným prostředím pro všechny uživatele, jak občany našeho města, tak turisty. Web jde se současnými trendy. Je přehledný, ale i pestrý, plný potřebných informací, ale také krásných fotografií, které vyzývají k návštěvě města. Samozřejmostí je přizpůsobení pro snadné zobrazení stránek přes chytré telefony.  Vyhledávání a rozřazení informací do kategorií je intuitivní. Stránky jsou zpracovány v moderním výtvarném stylu města,“ uvedl starosta.

Základní rozdělení je na informace z radnice, informace pro turisty a nabídku k trávení volného času. Snadno si tak každý najde, co potřebuje – občané věci týkající se přímo města, hosté nabídku ubytování, kalendář kulturních akcí, tipy na výlety a trávení volného času v lázeňském městě a jeho okolí, nebo pohled do města přes webové kamery. Nechybí samozřejmě ani nejnovější zprávy o dění v lázeňském městě. Myslelo se i na propojení se sociálními sítěmi a možnost snadného sdílení informací.

„K návštěvě města zve návštěvníky na hlavní stránce i videospot, který je věnován jedinečnosti Luhačovic a bohatým možnostem vyžití v nejkrásnějším moravském lázeňském městě. Při zobrazení na mobilních zařízeních jsme ale zvolili variantu úvodní strany jen s fotografiemi, protože video je náročnější na přenos dat, což by u mobilů mohlo vyhledávání zbytečně zpomalovat,“ doplnil starosta.

Na nový portál Luhačovic jsou navázány i stránky jednotlivých příspěvkových organizací, které pod město spadají. I po startu stránek budeme web dále vyvíjet.

„Postupně samozřejmě přibudou také cizojazyčné verze našeho webu. Průběžně se budou měnit nejrůznější bannery upozorňující například na aktuální akce. Všechny informace chceme dále rozšiřovat a pružně reagovat i na případné připomínky uživatelů.  Víme, že web musí být velmi živé médium, jen tak si zachová modernost a atraktivitu pro návštěvníky,“ uzavřel starosta.

Každý, kde se chce dozvědět informace související s Luhačovicemi, by měl přes svůj počítač nebo mobilní telefon navštívit stránky www.luhacovice.eu – tedy nový atraktivní web, který je jediným oficiálním portálem lázeňského města Luhačovice.

 

luhacovice.eu1

tz.

 

 

, , , , ,
F